Budimir Željko Keko, profesionalni fotograf iz Trebinja, jedanaesti je član međunarodnog stručnog žirija koji je ocijenio finaliste ovogodišnjeg takmičenja za najljepše uređen ugostiteljski objekat u regionu.

...............................................................................

Enterijer.ba po prvi put organizuje takmičenje za Grimiznu kuglu u cijelom regionu u kojem su učestvovala 22 ugostiteljska objekta iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Prethodna četiri takmičenja bila su organizovana na nivou Bosne i Hercegovine.

O najboljih deset odlučili su posjetioci Enterijer.ba glasanjem putem društvene mreže Facebook. Na redu je drugi, posljednji krug takmičenja u kojem završnu ocjenu daje stručni žiri.

Rezultati glasanja svakog člana međunarodnog stručnog žirija bit će objavljeni na Enterijer.ba.

Evo kako je glasao Budimir Željko Keko:

  1. Restoran "Per Sempre", Podgorica
  2. Lobby & Cigar Lounge Falkensteiner Hotela, Beograd
  3. Restoran Comunale, Beograd
  4. Restoran More, Dubrovnik
  5. Konoba Atrium, Kotor
  6. Caffe Bar Hennessy, Zenica
  7. Imanje Knjaz, Podgorica
  8. Zlatna ribica, Sarajevo
  9. Konoba Ćatovića Mlini, Morinj
  10. Intermezzo, Sarajevo

 

Trenutni poredak i sve finaliste možete pogledati ovdje.

.................................

Budimir Željko Keko (Trebinje, BiH) - profesionalni fotograf. Trenutno živi i radi na relaciji Trebinje –Dubrovnik - Vela Luka. Fotografijom se profesionalno bavi tri godine. Do sada je imao dvije samostalne izložbe u Trebinju, zatim po jednu u Geteborgu, Sarajevu i fotografije koje je izlagao u Majamiju u sklopu projekta trećeg "Winterfest dance festivala". Učestvovao je na nekoliko kolektivnih i klupskih izložbi, a na jednoj od njih je osvojio prvu nagradu za kolekciju fotografija "Quatro Fumare".