kućice,hahahahaha nemoj da se odmah razočaraš,baš si me nasmijala, nemoj misliti da fasade ne koštaju toliko,pa5 cmm stiropor je upola jeftiniji od 10cm,pa tako i ljepilo i boje,sve zavisi šta hočeš,šta zeliš...koliko para toliko muzike.znači cijena varira od toga šta izabereš i tu peticu stiropor više skoro i ne rade,ono ljudi kontaju kada radimo ma daj bolje,pa tu onda ide 7,ili 8 pa čak i 10 cmm..mi radili fasadu prije par godina sa peticom pa koštala baš poprilično,a sad hočemo da radimo na kuči u kojoj sad zivimo,i kuča sva u prozorskim otvorima,skoro da i nema neke veče zidne površine,pa predračun dobili,sa popustom,i sve njihovo ,i skela i majstori i materijal,naravno koji mi odaberenmo,i 10.000km.imam dva sprata kuča 10*11,s tim da je gornji sprat nešto kao visoko potkrovlje i večinom je več oblozen limom,ma kada bi se sve sabralo nema tu nekih kvadrata,ali oni i te špalete kako ih nazivaju,ono oko prozora uračunavaju u kvadrate,kao to im teze raditi nego zidove

i onda hočemo 10 cmm stiropora pa neku bolju i kvalitetniju boju,neku silikatnu(i ako sam čula da baš i nije zdrava,kao vlagu navlači u kuče,a ko bi im više znao

)mi smo odustali do daljnjeg,kontali na jesen a ko zna......