window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

Matthew Perry kupio je imanje sa prelijepom vilom u Los Angelesu prije tri godine. Smatralo se da je tamo pronašao mir. Nažalost, njegov novi dom postao je mjesto gde je okončan njegov život.

perry4

Pogledajte kako izgleda njegov kutak, vrijedan šest miliona dolara. Glumac je je aktivno učestvovao u renoviranju kuće kako bi sve prilagodio svom ukusu.

Čuveni glumac Matthew Perry kupio je novu kuću u avgustu 2020. godine. Imanje i vila su više nego raskošni, ali gledano iz ugla njegovog statusa i u poređenju sa vrijednostima kuća ostalih zvijezda, njegov dom se čak može svrstati u skromnije.

perry3

Posljednja objava na Instagramu Matthewa Perryja nastala je u jacuzziju odakle se pruža prelijep pogled na Tihi okean. Na istom mjestu glumac je 28. oktobra pronađen mrtav. Sumnja se da se utopio.

perry1

Kuća je sagrađena 1965. u stilu skromnog ranča. Od tada je doživjela brojne transformacije, a Matthew Perry je dao svoj pečat pa je potpuno preuredio imanje, zamijenivši svijetli hrastov pod za tamnije drvo i boho namještaj za mnogo jače boje.

U vili ima četiri spavaće sobe, četiri kupatila, a brojne prostorije imaju divan pogled na Pacifik. Prije nego što ju je kupio, kuća je na oglasu opisana kao primjer života u južnoj Kaliforniji. Mat LeBlanc živio je u komšiluku do 2016. godine.

perry2

Matthew Perry je 2020. svoju kuću u Malibuu prodao za 14.95 miliona dolara, a kupio ju je 2011. za 12 miliona dolara.

Kuću u LA okružuje prekrasno dvorište gde je smješten vanjski jacuzzi.

Glumac je brojne slike iz svog doma objavljivao na Instagramu među kojima je jedna od posljednjih ona na kojoj je sa ocem Johnom Bennettom Perryijem.