Ball Modular (modularna lopta) je neobična kompozicija za sjedenje koja će "oživjeti" bilo koji ambijent. Dizajn potpisuje Lina d.o.o. iz Slovenije.

..............................................................................................................

Njihov okrugli oblik se suptilno slaže sa okolinom i čini kompoziciju koja je popularna u vrtovima, parkovima i na otvorenim terasama. Sastoji se od tri velike i jedne male lopte koja  može služiti kao naslon za leđa ili ruku.

Kada želite razgovarati sa prijateljima ili provesti vrijeme sa porodicom, u bašti ili u dnevnoj sobi, ovaj neobični namještaj nudi savršenu mogućnost da sjedite udobno i razgovarate.

Želite se nakratko odmoriti, ili diviti prirodi, u lobiju hotela ili na aerodromu, jednostavno se naslonite na malu loptu i uživajte. Čak i ako se više osoba u isto vrijeme odmara na ovim loptama, kompozicija omogućava ugodno sjedenje bez uznemiravanja.

Lopte u ovoj kompoziciji za sjedenje imaju 3D navlake koje se mogu skidati. Dostupno je 36 različitih boja koje možete kombinovati po želji. Kada se lopte isprljaju, samo skinete navlaku i operete je. Kompoziciju možete koristiti i unutra i vani.