Na mjestu gdje se susreću komfor i stil predstavljen je tepih belgijske kompanije LIGNE PURE. Stilovi, boje, teksture i oblici savršeni su podni prekrivači svakog doma, a od mjeseca jula mogu se ekskluzivno kupiti i poručiti u sarajevskoj Bela Vida Galeriji.

..................................................................................






Impresivan dizajn linije tepiha koji na naše tržište stižu iz Belgije, a izvoze se u više od 40 zemalja svijeta, ponuda je legendarnog brenda Ligne Pure. Trajna ljepota i otpornost na mrlje dva su prefiksa po kojima su zauzeli vodeće mjesto u svojoj branši.



Od sada i u Sarajevu

Želja za kvalitetnim i luksuznim tepihom više ne mora da bude san, niti akcija putovanja u evropske gradove zarad njegove nabavke. Ligne Pure je širom svijeta sinonim za proizvode napravljene od materijala vrhunskog kvaliteta kombinovanog sa tradicionalnim metodama izrade i elegantnim dizajnom.

Kreativnost i maštovitost ovih tepiha unosi ljepotu koja odgovara svakom stilu unutarnjeg uređenja. Njihovi uzorci variraju od stila klasične jednostavnosti do trendovskih komada koji zrače novim idejama.

Ručna izrada čini svaki od ovih tepiha jedinstvenim umjetničkim djelom. Bilo da se traga za klasičnim jednobojnim ili višebojnim modelom, ili pak za šik novitetom za luksuzni dom – prefinjenost izrade i mekoća dodira je ono što krasi svaki pojedinačni komad.


Tepih kao prava imovina

Ponovo se vraća vrijeme gdje prave vrijednosti nalaze svoj put do onih koji ih cijene. Ogoljeni podovi ipak su mjesta koja vape za komadom koji će istaći ljepotu drveta i unijeti toplinu u prostor. Tepisi iz Ligne Pure kolekcije stvaraju atmosferu luksuza na jedinstven način – kompromisom između kvaliteta i najnovije tehnologije vlakana.

Kolekcije Jeans, Enjoy, Transform, Create, Dream, Fantasize, Adore, Feel, Vitalize, Love, Influence, Reflect mogu se ekskluzivno vidjeti i poručiti direktno u Bela Vida Galeriji.

Gotovo sve kolekcije dostupne su u dimenzijama: 60x120, 140x200, 170x240, 200x300, 250x350 cm te u kružnom obliku (r=230). Rok dostave je 8 dana.