window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

U ovih 45 kvadrata uneseno je mnogo ljubavi, razigranosti, pozitivne energije i pastelnih boja.

Odlikuje se domišljatim rješenjima za odlaganje stvari, funkcionalnim namještajem i svijetlim bojama koje reflektuju svjetlost.

Prostran i prozračan

Uprkos činjenici da je prostorno ograničen, ovaj stan odiše prozračnošću i stvara osjećaj prostranosti. Bijela u kombinaciji sa pastelnim detaljima, dekorativnom ciglom dokaz su da jednostavnost i elegancija idu ruku pod ruku, čineći ovaj dom privlačnim. Stan je zaista simpatičan i izgleda kao magično zaštićeni raj. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i spavaće sobe.

Krevet je strateški postavljen na uzvišenju, kako bi vizuelno podijelio prostor na zonu za spavanje i zonu dnevnog boravka. Također, dizajniran je na način da sadrži namjenski prostor za odlaganje, te na taj način rješava uvijek aktuelno pitanje malih prostora: kamo sa svim stvarima?

 

Romantična i bajkovita atmosfera

Namještaj je multifunkcionalan i moguće ga je transformirati po potrebi. Na balkonu, redizajnirane vojne kutije sada su multifunkcionalna sjedala sa prostorom za odlaganje. Pastelne boje stvaraju romantičnu i bajkovitu atmosferu, koja čini ovaj stan idealnim za mladu damu.

3

4

5

6

7

8

Izvor