Akcije renoviranja starog namještaja sve su popularnije. Ipak, za lijep i restauriran komad potrebno je dosta vremena, strpljenja i znanja. Lejla posjeduje sve ove osobine i od starog stvara novo.

.................................................................................

 

 

 

O njoj ste mogli čitati u nekoliko naših članaka. Ona je mlada, kreativna i vrijedna, tako da za rubriku 'Prije - poslije' ne moramo više posjećivati strane sajtove.

Lejla svojim čarobnim rukama i savjetima pomaže svima koji imaju neki stari komad za koji su emotivno vezani, a ne žele da ga bace. Ona od njega stvara predivan, novi ukras doma, koji je od neprocjenjive vrijednosti za vlasnika.

Ovoga puta predstavljamo vam fotografije na kojima je prikazano kako je uredila dvije stare fotelje. Od starog, iskrzanog namještaja, izrodile su se dvije karo plavo-bijele fotelje, potpuno osvježene i uređene za dnevnu sobu.

Lejline radove možete pogledati na njenoj Facebook stranici, odnosno ovdje. Također, sve informacije mogu se dobiti putem njenog e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.