Htjeli biste unijeti malo stila u vaše kupatilo, a nemate dovoljno novca za preuređenje? Pogledajte šta se sve može uraditi sa minimalnim budžetom.

Neka kupatila nećete moći prepoznati.

 

Od nabacanog do urednog i elegantnog

Preuređenje ovog kupatila koštalo je samo 95 KM. Vlasnica kupatila je postojeće ormariće prefarbala umjesto kupovine novih, a police je napravila od ostataka drveta koje je imala u garaži. Umjesto bijele, na zidove je stavila sivu boju.

 

Zbogom ružnom, zelenom podu

Ovaj mali wc je imao ružan pod i vrlo malo stila. Za samo 45 KM preuređen je tako da izgleda puno svježije zahvaljujući izgledu tipičnom za kolibu.

 

Malo boje može napraviti veliku razliku

Budžet za preuređenje ovog kupatila iznosio je 75 KM. Pogledajte kakvu je razliku napravilo malo boje. Plavi zidovi, sa oslikanim pticama i oblacima, dali su prijeko potrebnu količinu boje ovom dosadnom kupatilu.

Ogledalo na suprotnoj strani otvorilo je prostor. Prostirka je koštala samo 10 KM.

 

Nevjerovatna preobrazba

Kupatilo je bilo prvo na listi preuređenja mladog ovog bračnog para. Oslikali su zidove i stavili zavjesu napravljenu od jeftinog materijala iz Ikee. Preobrazba je koštala 60 KM.

 

Ukoliko ste i vi preuredili kupatilo koristeći minimalan budžet, pošaljite nam fotografije "prije" i "poslije" na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A ako ne znate na koji način možete urediti svoje kupatilo, pošaljite nam upit na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Mi ćemo vam pomoći u tome.