Većina ljudi želi nešto promijeniti u svom domu. Skloniti stari itison, pa staviti parket ili napraviti još jedno kupatilo. U svakom slučaju većina projekata renoviranja znači transformaciju doma kako bi odgovarao životnom stilu i svakodnevnim potrebama porodice koja tu živi.

Dok neke ideje zahtijevaju profesionalnu asistenciju i veliki budžet, postoje načini na koji možete unaprijediti vaš životni prostor bez da morate opljačkati banku. Ponekad najmanje promjene imaju najveći efekat i jedan od najlakših načina je promjena izgleda komoda i ormarića. 

Ako ste bili nestrpljivi i željeli ste što prije početi sa renoviranjem, ali nemate budžet niti alat u garaži, ne paničite. Rješenje je jednostavno. Samo preuredite svoje ormariće. Ne trebate kupovati nove. 

Uklonite vrata

Na ovoj komodi vrata su bila različite boje, tako da smo ih skinuli i sve prefarbali u boju oraha. Nekoliko košara za spremanje stvari i transformacija je potpuna!


Prefarbana kuhinja

Kuhinjski elementi od hrastovog drveta prefarbani su sivom bojom. Naravno nakon što išmirglani i pripremljeni za farbanje. Kuhinja sada izgleda moderno i mogla bi se naći u bilo kojem časopisu za uređenje enterijera.


Vraćanje u život

Ovaj stari ormarić u kupatilu doslovno je vraćen u život nakon što je prefarban u tamno-smeđu boju. Elegantne, moderne ručke su upotpunile cjelinu. 


Dodajte okvir

Ukoliko vam se sviđa boja vaših elemenata, ali ne i izgled, dodajte drveni okvir i promijenite ručke. Rezultat će vas oduševiti.