Trudna pjevačica pokazala je sobu za bebu tokom javljanja uživo iz doma koji dijeli sa svojim zaručnikom Orlandom Bloomom na Hidden Hillsu u Kaliforniji.

Zbog ograničenog kretanja tokom pandemije, Katy Perry i Orlando Bloom provode većinu vremena pripremajući se za dolazak njihove kćerkice. Prošle nedjelje, Katy Perry je svojim fanovima omogućila da provire u sobu koju je opremila za svoju bebu.

"Hej, dragi moji, pokazat ću vam sobu za bebu. Jeste li spremni? Samo malo. Malo da zavirite", rekla je Katy tokom prenosa uživo.

 

Na videu, dječija garderoba je visila na dekorativnim kukicama na zidovima, uključujući i čipkanu žutu haljinu i par malih baletanki. Ovalni krevetić je postavljen na kraju sobe, a iza njega su zavjese od plafona do poda.

Perry je također pokazala i nekoliko odjevnih kombinacija za bebu, od kojih su najinteresantnije gegice sa odštampanim Bloomovim portretom. Bloom je ranije kazao novinarima da je Perry baš uživala tokom dizajniranja sobe za bebu, što se dalo i zaključiti tokom javljanja uživo gdje nije krila oduševljenje.

Perry i Bloom trenutno žive u vili od 500 kvadrata smještenoj na Hidden Hillsu, koju je pjevačica kupila za nešto manje od 19 miliona američkih dolara 2017. godine.

Izvor