Uređenje ovog ugodnog i praktičnog prostora potpisuje tim arhitekata iz ureda Yumo Architects, koji vjeruje da je dobar dizajn skriven u detaljima i zato paze na svaki i najmanji element u svojim projektima, a iznimka nije bio ni ovaj predivni elegantni stan.

Nježna i trendi puderasto ružičasta boja te upečatljivi moderni elementi u sivoj i crnoj boji glavna su karakteristika stana iz današnje priče.  Investitori su bračni par koji je želio moderne i prepoznatljive elemente i boje u dvosobnom stanu veličine 69 kvadratnih metara. 

Arhitekti su za uređenje odabrali bijelu, crnu i sivu boju kako bi istaknuli mekše i nježnije nijanse puderasto ružičaste i zelene boje te ukupni dizajn upotpunili prirodnim teksturama drva. 

U stanu se posebno ističe spavaća soba s velikom tapetom iza kreveta i izbijeljeni drveni podovi koji savršeno odgovaraju ostalim ukrasima.

Glavni element dnevne sobe je ružičasti kauč, a istu su nijansu ružičaste boje arhitekti koristili u spavaćoj sobi i kupaonici.

Ormari u hodniku i spavaćoj sobi pružaju dovoljno prostora za pohranu stvari, a izgrađena je i odvojena praonica rublja.