Od stare stolice do novog komada namještaja u stanu, put i nije tako dugačak. Malo volje, ideja i stari, zaboravljeni komad daju novu dimenziju ambijentu.

..................................................................................







Naša čitateljka dostavila nam je fotografije stolice koju je sama restaurirala. Izabrala je oker žutu kao baznu nijansu, maslinastozelenim platnom je obložila novu spužvu i decoupage tehnikom dodala cvjetne dekorativne detalje.


Zaboravljene stvari

Od zaboravljene stolice koja je dugo stajala u potkrovlju, na selu, naša čitateljka napravila je novi zanimljiv predmet koji krasi njenu sobu. Smeđa boja drveta bila je potpuno uništena od stajanja, a sjedište same stolice bilo je, također, pohabano od korištenja.





Novo ruho

Nakon šmirglanja i zamjene sjedala, stolica je bila spremna za boju i lakiranje. Oker žuta, zelena i ljubičasti tonovi cvjetnih motiva odlična su kombinacija za šarmantni rustični stil. Na fotografijama se vidi i kombinacija stolice u enterijeru sa modernom foteljom, koja je također sjajno rješenje za one naklonjene eklektici ili ljubavi prema lijepom i višestilnom uređenju.


Našoj čitateljki se zahvaljujemo na dostavljenim fotografijama. Šaljite nam i vi fotografije vaših domova na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.