Unutrašnjost ovog stana prava je moderna gradska oaza naše čitateljke. Javni prostor savršeno uklopljen u cjelinu izgleda očaravajuće ušuškano, svježe i uređen je sa stilom.

....................................................................................................................................................

Svaki put kada na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. stignu fotografije enterijera naših čitalaca iznova se obradujemo, što zbog povratnih informacija koje dobijamo, što zbog vidljivih inovacija koje oni u dekoraciji primjenjuju.

 

Prirodne, neutralne nijanse 

Takav slučaj je i sa našom čitateljkom koja nam je dostavila fotografije jednog dijela svog stana. Opremljen sa pažnjom ka svakom detalju, u njemu preovladavju prirodne neutralne nijanse koje su savršeno uklopljene sa bojom ciklame, crvenom i nježno rozom. Upravo zbog toga, otkrila nam je da ga naziva „svojom bombonicom od stana".

 

Skladnost u prostoru

U prostoru je postignuta skladnost koja uz ambijentalno osvjetljenje, predivan pogled koji se pruža sa terase i promišljen pristup uređenju nije mogla da izostane. Oplemenjen detaljima kojima je čitateljka posebno naklonjena, ambijent odiše posebnom atmosferom, udobnošću i prefinjenom estetikom. 

Zahvaljujemo čitateljki na dostavljenim fotografijama, a vas još jednom pozivamo da učinite isto. Pošaljite nam fotografije svog doma na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.