U toku je jesenja akcija u prodavnicama Penny Plus na proizvode austrijske kompanije Tondach - crijep Figaro Deluxe i Landdach Verschiebeziegel, te krovnu foliju. Akcija traje do isteka zaliha.

Figaro Deluxe je dizajnerski crijep koji daje moderan i ujedno elegantan izgled krovu. Akcijska cijena ovog crijepa u tamno-smeđoj, bakreno-smeđoj i crnoj boji iznosi 1,90 KM po komadu. 

Landdach Verschiebeziegel je crijep sa izuzetno živahnom strukturom površine i posjeduje pomičnu pokrivnu površinu koja se kreće od 28 - 33,5 cm.Pomični crijepovi su prikladni za sanacije krovišta. Na osnovu njihovog područja pomičnosti oni se veoma lako uklapaju na postojeće razmake letvi, ali i rogova. Sa ovim proizvodom sanacija krova postaje jednostavan i efikasan poduhvat. Akciona cijena ovog crijepa je 1,45 KM po komadu.

FOL-S je troslojna krovna folija koja je vodonepropusna i ujedno paropropusna. Akciona cijena po kvadratnom metru iznosi 2,20 KM. 

TONDACH ® kompanija je austrijska firma koja ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje vrhunskog glinenog crijepa. Njihova filozofija je vrlo jednostavna; svaki čovjek bi trebao imati mogućnost sa kvalitetnim rješenjima koje nudi TONDACH ® dobije dio sigurnosti, prirodnosti, topline i ugodnog osjećaja – i to za generacije.