Efektan, romantičan ili dramatičan dom? Uz pravi odabir rasvjetnih tijela, dobro postavljena svjetlost stvorit će željeni efekat u enterijeru i postići jedinstvenu atmosferu.

..................................................................................








Proizvodi jedne od vodećih svjetskih kompanija dekorativne rasvjete za enterijere – EGLO dostpuni su i na našem tržištu. Pored EGLO rasvjetnih tijela, kompanija ABV sistem također je uvoznik i proizvoda poznatih proizvođača kao što su BUCK, ATENA, Philips i VITO.

Ono što karakteriše EGLO proizvode je kvalitet, inovacija i besprijekoran dizajn. Predstavljamo vam četiri proizvoda koji su pored ABV Showrooma, dostupni i u Bela Vida galeriji u Importanne Centru do 6. marta, uz popust od 30%.


Barok na moderan način

Jednostavan abažur zvonastog oblika sa cvjetnom mustrom i dvije nijanse crne boje, ovom lusteru daje moderan izgled. Lako uklopljiv u enterijer i izuzetno efektan u prostoru, više je od običnog lustera. Kompanija ABV sistemi, cijena 588 KM - u Bela Vida galeriji dobijate 30% popusta i njegova cijena iznosi 411,60 KM.

 

 

 

 

 

Crveno-crni glamur

Glamurozna atmosfera u vaša četiri zida lako može biti postignuta uz ovaj EGLO luster crne osnove, sa zanimljivim radom ”prošivene” crvene trake. Idealan za posebnu trpezariju sa prilagođenom visinom iznad stola. Kompanija ABV sistemi, cijena 678 KM - u Bela Vida galeriji dobijate 30% popusta i cijena iznosi 474,40 KM.

 

 



 

 

 

Ljupki obli dizajn

Crni abažur i zanimljivo obrađeni materijal predstavlja balans između elegancije i snažne igre svjetlosti koju propušta donji otvor lustera. Dnevna soba dobit će drugačiji izgled sa zanimljivim snopom svjetla i mogućim podešavanjem visine. Kompanija ABV sistemi, cijena 1265 KM - u Bela Vida galeriji dobijate 30% popusta i cijena iznosi 888 KM.











Smjela i originalna lampa

Lampa presvučena pamučnim materijalom u veseloj kombinaciji crvene i bijele boje namijenjena je enterijerima sa romantičnom notom. Njen bajkoviti odsjaj sa prigušenom svjetlošću i bijelo postolje traže originalne enterijere. Kompanija ABV sistemi, cijena 1060 KM - u Bela Vida galeriji dobijate 30% popusta i njena cijena iznosi 742,25 KM.


Informacije o prodajnim mjestima

Svi proizvodi mogu se pronaći u dva prodajna centra firme ABV SISTEM, u Sarajevu i Trebinju:

Trebinje - Njegoševa 10, telefon: 059/274 010, 065/ 880 145
Sarajevo - Showroom, Lukavica, Spasovdanska 33 (preko puta TC TOM i SIMPO), telefon 065/882 786, a sve informacije vezane za proizvode, kao i pregled fotogalerije na sajtu: www.abvsistem.com.

Bela Vida galerija, www.belavida.ba, Zmaja od Bosne 7-7A, Importanne Centar, Sarajevo.