U domenu kreativnog i jedinstvenog uređenja - Bela Vida galerija je svakako u samom vrhu. Predstavljamo vam fototapetu izuzetno maštovitog dizajna, koja plijeni svojim efektom u enterijeru.

..................................................................................







Pri osmišljavanju ličnog prostora velika pažnja se posvećuje boji zidova ili njihovoj dekoraciji. Fototapeta Bela Vide je posebno dizajnirana za postavku ”Korakom španske salse”.


Kolorit inspirisan Španijom

Inspirisana motivima iz španske umjetnosti i arhitekture, fototapeta je izrađena u crno-bijeloj boji sa akcentiranim segmentima u crvenoj. Neospornu ekspresiju dobrog ukusa i znalačkog dizajniranja pokazala je arhitektica Aida Murtić, koja je osmislila izgled tapete za Bela Vida Studio.

Fuzija španskih elemenata, boje i savremene dizajnerske provokacije u izrazu, obezbijedila je fototapeti posebno mjesto u izložbenom salonu Bela Vida galerije. Elegantni i odvažni detalji čine ovaj proizvod jedinstvenim i unikatnim detaljem doma. Kvadratni metar tapete može se poručiti po cijeni od 30 KM, u koju nije uključeno postavljanje.


Tapeta – želja klijenta

U Bela Vida galeriji naglašavaju da ovaj dizajn nije jedini koji se kod njih može pronaći. Arhitekti Bela Vida Studija po želji klijenata mogu da osmisle dizajn prilagodljiv njihovom enterijeru ili posebnim namjenama u najrazličitijim ambijentima.


Gdje se može pronaći?

Tapeta ”Korakom španske salse” može se pronaći i poručiti u Bela Vida galeriji u Importanne Centru u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne 7-7A. Sve informacije o proizvodu mogu se dobiti putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona +387 33 26 46 60.