Traganje za idealnim rustično-modernim kafe stolom može da prestane nakon što se upoznate sa Bela Vida „paleta“ stolom. Inspirisan skandinavskim stilom, on je odličan kontrast za kombinovanja sa savremenim dekorativnim elementima.

..................................................................................

 

 

Ideja „sirovog drveta“ je veoma često korišten detalj pri uređenju domova u nordijskim zemljama – u popularnom skandinavskom stilu. Stol čiji dizajn potpisuje Bela Vida Studio na granici je rustičnog i vintage stila, koji savršeno skladno pripada modernim enterijerima koji žele promjenu.


Pristupačan i lijep

Otkriti novu svrhu predmeta koji se označi kao industrijski, a potom neupotrebljiv, u suštini predstavlja „zeleno“ uređenje i novi, reciklirani komad namještaja. Vođeni upravo tom idejom, tim Bela Vida Studija osmislio je kafe stolić koji je izrađen od drvene palete i prefarban ekološkom mliječnobijelom bojom.

Izuzetno lijep, kvalitetan i rustičan, njegova forma je jednostavna, a dodatni stakleni detalj u centralnom dijelu daje mu elegantniju notu. Clistar clear, sasvim prozirno staklo kojim je dekorisan, može da se po želji kupca naruči u odgovarajućim dimenzijama ili potpuno bez njega.





Također, želeći da se kvalitet podrazumijeva, Bela Vida Studio je za osnov proizvoda odabrao paletu kompanije Eu-pal. S obzirom na to da je zbog svoje prirode, paleta sama po sebi veoma otporan proizvod, tako je i stol kao krajnji produkt izuzetno dugotrajan, otporan i praktičan.


Pristaje mnogim stilovima

Stolić se idealno kombinuje uz moderne, vintage, rustične, seoske i mnoge druge enterijere i stilove. Također, eksperimentisanja bojama su itekako dozvoljena, s obzirom na to da on posjeduje neutralnu nijansu koja je veoma pogodna za najrazličitije intervencije u domu.

Njegovi pokretni točkići omogućavaju pomjeranja i prilagođavanja, a kada je pozicioniran na jednom mjestu u stanu, točkići posjeduju mini kočnicu koja onemogućava habanje i oštećenja podnih obloga, koja su u sličnim slučajevima veoma česta.


Regularna cijena „paleta“ stola sa staklom iznosila je 300,00 KM, a bez stakla 200,00 KM, a od 18. juna važi popust od 10% na oba artikla.


Gdje se može nabaviti?

Stol se nalazi u izložbenom salonu u Bela Vida Galeriji, Importanne Centar, Zmaja od Bosne 7-7A u Sarajevu. Sve informacije mogu se dobiti na sajtu Bela Vide www.belavida.ba ili na broj telefona +387(0)33/ 26 46 60.