Ukoliko tražite jednostavan izvor zadovoljstva, nešto što će vas opustiti i u čemu ćete uživati kad ste kući, u bašti ili na balkonu, onda je ova ljuljačka pravi izbor za vas.

 ljuljacka6

Napravljena je ručno, čvrsta je, stabilna i precizno izrađena. U potpunosti je bh. proizvod što joj daje dodatnu vrijednost, jer podrškom malih proizvođača, podržavamo i njihove porodice, ali i bh. ekonomiju.

ljuljacka5

Ljuljačka se može uklopiti u svaki enterijer i eksterijer, budući da birate završnu obradu željeza, koja može biti i u boji. Preporuka su tamnije boje ili bijela, dok se dezenima možete poigrati kod odabira navlaka za jastuke. Osim jednobojnih, možete uzeti i jastuke sa motivom bosanskog ćilima koji će dati dodatni šarm svakom prostoru u kojem se ljuljačka nalazi. 

ljuljacka3

Ako se ne možete odlučiti za jednu boju ili dezen, onda uzmite dvije vrste navlaka, pa ćete tako svaki put unijeti osvježenje u vaš enterijer ili eksterijer. Navlake se mogu skidati i prati u mašini, tako da ne brinete o lakoj zamjeni i čišćenju. 

ljuljacka2

Iskoristite tople dane koji su pred vama i već danas naručite ljuljačku koja će unaprijediti vaš doživljaj zadovoljstva i uživanja. 

ljuljacka4

Dimenzije nosača su 200 x 150 cm, a dimenzije korpe 95 x 120 x 63 cm. Dostava je moguća za cijelu Bosnu i Hercegovinu, a u Sarajevu je besplatna.

Za više informacija o proizvodima, cijene i narudžbe kontaktirajte Selmin kreativni kutak.