Već hiljadama godina drveće se ukrašava za novogodišnje praznike. Mnogi kupuju prave jelke na koje stavljaju svjećice i sjajne kugle.

Ukoliko posječeno zimzeleno drveće nije baš ono što želite ili vaš dom nije dovoljno tradicionalan za običnu, umjetnu jelku, onda razmislite o ovim alternativnim prijedlozima.

 

Possibilitree

Mogućnosti prazničnog dekora su beskrajne uz ovo drvo koje je prijateljski naklonjeno prirodi. Dizajnirao ga je arhitekt Richard Babcock koristeći prirodno drvo. Possibilitee možete nanovo koristiti i odlično je rješenje za porodice koje žele jelku bez nereda.

 

Jubiltree

Ukoliko tražite alternativu novogodišnjem drvcetu, onda je Jubiltree odlična opcija. Prilagodljivo je svakom dekoru. Napravljeno je u SAD-u od klasičnog američkog punog drveta. Možete ga okititi ili postaviti onakvog kakav jeste i tako postići ultra moderni izgled.

 

Drvce od ruzmarina

Zašto ne biste sebi napravili novogodišnje drvo koje možete koristiti i nakon završetka praznika? Ovo aromatično drvo je uređeno tako da odgovara prazničnoj sezoni.

 

Bakarno drvo sa LED rasvjetom

Ovo slatko bakarno drvo sa LED rasvjetom daje toplu svjetlost bilo kojem prostoru. Postavite ga u blizini kamina ili u sredinu sobe.

 

Drvo od kartona

Dobre stvari dolaze u troje, tako bar kažu. Evo jedno simpatično drvo od recikliranog kartona koje se lako sastavlja i još lakše odlaže kada ga ne koristite.

 

Mini drvo od trupaca

Ovim malim drvetom od trupaca skandinavski stil stapa starinski šarm sa modernim linijama kako bi uhvatio magiju nordijskih zimskih šuma. Napravljen je ručno od starog drveta i odličan je dodatak domu koju je prijateljski naklonjen prirodi.

Izvor