window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128943623-1');

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Renomirana turska kompanija Alfemo, čija proizvodnja namještaja označava spoj kvaliteta, udobnosti i estetike, otvorila je nedavno svoj prvi - ekskluzivni salon namještaja u Sarajevu.

.................................................................................








Pred sam kraj godine, 24. decembra u okviru Intershop-a / Interex-a, otvoren je Alfemo salon namještaja koji će našem tržištu ponuditi osvježenje u odabiru detalja za moderan dom. Komadi namještaja, koje odlikuje skladna kombinacija boja i materijala, poštuju funkcionalan i udoban životni stil i nude harmoniju zanimljivih linija.

Alfemov renomirani stil u dizajniranju omogućava stvaranje jednostavno lijepog i autentičnog ambijenta, lako kombinovanje namještaja unutar prostornih cijelina, kao i poseban dio proizvoda  namijenjenih najmlađima.





U okviru izložbenog prostora za dječije sobe, posebno se ističe linija Disney, atraktivna i maštovito uklopljena, koja krasi dječije sobe širom svijeta i najmlađima jednostavno uljepšava odrastanje sa jedinstvenim Disney junacima.

U prijatnom i moderno opremljenom ambijentu može se pronaći sve što je potrebno za uređenje ili originalno renoviranje, a prijatno osoblje salona stoji na raspolaganju za sve savjete i stručna pitanja. Sada je poznati namještaj na dohvat ruke te kupovina može da predstavlja zadovoljstvo, a dom da bude ispunjen modernim i lijepim formama.