Provansalski stil uređenja koji koketira između seoskog, tradicionalnog, ali sa modernim elementima dekoracije tema je junske postavke Bela Vida Galerije pod nazivom „ Lavanda Provanse“. ..................................................................................







Duh Mediterana, miris lavandinih polja i šarm rustike sinonimi su koji se vežu za jug Francuske i Provansu, te su u segmentu uređenja doma zauzimeli bitno mjesto u inspirativnom prostoru Bela Vida Galerije.


Ambasador Francuske počasni gost otvorenja

Prelijep romantični enterijer sa svim nijansama lavandinih polja, ukombinovan sa funkcijom kamena, kovanog gvožđa i drveta bit će svečano otvoren sutra, 12. juna 2012. godine u 20.00 sati. Otvorenju će pored organizatora, predstavnika medija i prijatelja projekta kao svečani gosti prisustvovati ambasador Francuske u BiH NJ. E. Roland Gilles sa suprugom Claudiom Carceroni de Carvalho.

Kao specijalni pokrovitelji ambasada Francuske i Francuski Institut u BiH dali su svoj značajan doprinos otvorenju junske Bela Vida postavke. Prepoznavši kvalitet i angažman Bela Vida kompanije, a u cilju što bolje promocije i unapređenja kulturnih odnosa ovih zemalja izrazili su zadovoljstvo i želju da budu aktivni učesnici projekta.


Bela Vida Galerija – jedinstvena shopping zona

Bela Vida Galerija kao moderna gradska oaza stila i jedinstvena shopping zona,  u Importanne Centru u Sarajevu briše granicu između klasične kupovine namještaja i zadovoljstva u dekoraciji i uređenju doma. Na jednom mjestu moguće je naći sve elemente enterijera i veliki broj dopunskog asortimana najkvalitetnijih kompanija na našem tržištu.

U okviru unaprijed definisanih mjesečnih tema, stručni tim Bela Vida galerije kreira postavku koja je interpretacija stilskog uređenja jedne ili više država i noviteta u svijetu dizajna enterijera. Nakon Španije, Japana, Velike Britanije i Švedske, svoje mjesto učešća zauzima i Francuska.

Projekat Bela Vida nastao je iz "kreativne kuhinje" tima Enterijer.ba, koji uspješno djeluje već šest godina.