U sarajevskom shopping centru WISA danas će vodeći svjetski proizvođač elektronike i rasvjetnih proizvoda Philips otvoriti svoj prvi maloprodajni salon.

..................................................................................







Sarajevskoj javnosti će se, na svečanom otvorenju pred mnogobrojnim zvanicama, predstaviti ekskluzivni prodajni prostor profesionalne rasvjetne opreme, kao i najnovijeg dekorativnog proizvodnog programa

Pored zvaničnog Philips asortimana, kupcima i klijentima bit će dostupni i proizvodi brendova rasvjete poput Lirio, Massive, Esseo i Ilti Luce, koji se odnedavno nalaze pod okriljem globalnog Philips brenda.

Viziju i inovacije nizozemskog proizvođača zajedno sa sloganom ”Sense and simplicity” kompanija Manedra predstavlja u atraktivnom i estetski usklađenom ambijentu, gdje će se kupcima pružiti maksimalna posvećenost i sve neophodne informacije.



Iz Manedre poručuju: ”Ljepota je u oku promatrača, pa ipak, da je doživite u punom sjaju, treba vam novi doživljaj svjetla” te pozivaju sve ljubitelje kvalitetne rasvjete na otvorenje u WISA shopping centar u ponedjeljak.

Kompanija Manedra na tržištu posluje uspješno duže od dvije decenije, dok je kao generalni zastupnik za Philips rasvjetu u BIH aktivna od 1999. godine. Za dekorativnu rasvjetu Manedra je dobila ekskluzivitet do 31.12.2013. godine.