Brojni posjetioci i kupci danas su jedva dočekali svečano otvaranje Beko shopa u BBI centru. Tim povodom, danas su svi mogli uživati u brojnim pogodnostima i popustima koje je omogućio Beko.

.........................................................................................................................

Ovo je deseti Beko shop u Sarajevu, a 23. u BiH. Beko shop se prostire na površini od 200 kvadratnih metara prodajnog prostora. Nalazi se na etaži -1 u tržnom centru BBI. U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda.

- U Beko shopu možete pronaći veliki asortiman Beko samostojeće tehnike - veš mašine, mašine za suđe, sušilice, frižidere, zamrzivače, električne štednjake, ugradbenu tehniku, LCD, plazma i klasične televizore, klima-uređaje, audio i video tehniku, male kućanske aparate i slično. Ove godine su stigle nove linije Beko mašina za suđe, samostojeće i ugradbene, nekoliko modela kombiniranih prerilica/sušilica te pećnice Beko - kazala je Jasmina Trumić, voditeljica marketing službe.

Tu je i posebna ponuda Beko mašina za veš s ProSmart motorom uz deset godina garancije. Ova tehnologija pruža povećanu efikasnost i pouzdanost trošeći manje energije uz produženje životnog vijeka uređaja. Unikatna i patentirana kontrola balansa te kombinacija različitih pokreta osigurat će superiorno iskustvo.

- Na dan svečanog otvaranja Beko shopa BBI za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni, a prvih deset dana za sve kupce je osiguran popust od pet posto na kompletan asortiman uz dodatni popust na gotovinsko plaćanje - poručuje Trumić.

Beko se trenutno prodaje u preko 100 država, dok se njihovi proizvodi koriste u milionima domaćinstava širom svijeta. Beko je i dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i zelenu tehnologiju. Svi proizvodi zadovoljavaju uvjete o očuvanju životne sredine i proizvedeni su u skladu s ISO 4001 standardom.

Beko shop otvorila je firma Omega d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik bendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH.