Organizatori A' Design Award & Competition, vodećeg međunarodnog takmičenja za dizajn čije sjedište je u gradu Milano u Italiji, pozivaju sve zainteresirane dizajnere da prijave svoje radove do 28. februara, 2015. godine.

......................................................................................................................

A' Design Award & Competition je osnovano sa ciljem promocije i prepoznavanja najboljih radova sa područja dizajna u svim državama i unutar svih kreativnih disciplina. Primarni cilj A' Design Award & Competition je kreiranje globalne svjesti i razumjevanja za praksu i principe dobrog dizajna kroz naglašavanje najboljih radova na području svih industrijskih disciplina u zemljama širom svijeta.

 

Prijave ocjenjuje utjecajni komitet

Priznanja za dizajn su organizovana u širokom spektru kreativnih polja da bi istakla najbolje dizajnere svih zemalja u svim disciplinama. Prijave za takmičenje su recenzirane i anonimno ocjenjene od strane utjecajnog komiteta iskusnih akademika, istaknutih članova medija i utvrđenih profesionalaca.

A' Design Award & Competition obećava slavu, prestiž, publicitet i internacionalno priznanje svim pobjednicima takmičenja za dizajn putem nagrade koja se daje da bi se proslavili nagrađeni radovi.

Ultimativni cilj A' Design Award & Competition je da stimulira dizajnere, kompanije i brendove širom svijeta na stvaranje superiornijih proizvoda i projekata koji će koristiti društvu.

Nagrada za dizajn uključuje: međunarodni certifikat o izvrsnom dizajnu u metalnom okviru, pozivnicu na ekskluzivnu gala večer u Italiji, onilne + offline izložbu nagrađenih radova, A2 poster nagrađenih radova, objavu u publikaciji "Najbolji radovi", specijani 3D printani metalni nagradni trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod projekta na 20+ jezika u cilju da dosegne do međunarodne publike, ekskluzivni interviju sa pobjednikom, pripremu za medijsku objavu i distribuciju, licencu za korištenje "A' Design Award Winner Logo" u komunikaciji, promociji nagrađenih radova sa hiljadama drugih publikacija, pojavu u medijama uz pomoću medijskih partnera A' Design Award & Competition, uključenje u svjetske ljestvice dizajna kao i pristup daljim marketinškim i PR sredstvima.

Svake godine, projekti koji su fokusirani na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost, dobijaju nagradu za dizajn. Prijave se primaju svake godine do 28. gebruara, a rezultati se objavljuju do 15. aprila. Dizajneri širom svijeta su pozvani da učestvuju u priznanju kroz prijavu svojih najboljih radova, projekata i proizvoda.

Prijave se prihvataju ukoliko su radovi dizajnirani u posljednjih 10 godina.

Ukoliko želite da više saznate o A' Design Awards: A' Design Award prezentacija

Preciznija prezentacija priznanja za dizajn.

Nagrađeni radovi.

Intervjui sa nagrađenim dizajnerima.

Prijavite svoj rad na takmičenje za dizajn.