Predivni dizajn kućice za ptice oduševio nas je svojim izgledom. Kombinacija krova od čuvarkuće i drvene osnove odlično je uklopljena u prirodnu oazu dvorišta u Tuzli.

...................................................................................................................................................... 

Nakon objave članka iz kategorije ”Urbana fauna” o kućici za ljubimce sa zelenim krovom javili su nam se čitaoci iz Tuzle sa svojom fotografijom.

Jednostavan, a opet drugačiji dizajn koji su sami osmislili izgleda sjajno u dvorištu, među drvećem. Napisali su nam da je najveće zadovoljstvo cvrkut para pristiglih štiglica koji su u ovoj kućici pronašli svoj dom i sami se ovdje nastanili.

Za odličnu ideju, sjajnu izradu i dostavljenu fotografiju zahvaljujemo našim čitaocima.

Ukoliko smo i vas inspirisali nekim člankom, pošaljite nam svoje fotografije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..................................................................................







Nesimetričan oblik i moderne linije te multifunkcionalnost čine kombinaciju ove kućice za kućne ljubimce i biljke veoma privlačnom za vlasnike manjih stanova, kao i za one koji prate praktične i moderne trendove u uređenju enterijera.

Ukoliko ste i vi ljubitelji životinja i želite usrećiti neku od njih, klikniteovdje i udomite jedno od ovih stvorenja koja traže dom i ljubav.


Izvor fotografija

www.dornob.com