Još jedan od onih enterijera gdje je glavna tema ljubav prema hobiju, slobodnom vremenu i druženju. Mjesto za bilijar može da bude odličan dodatak onom prostoru gdje postoji zona za eksperimentisanje i naravno, želja da se uz bilijar provode slobodni trenuci.

..................................................................................




 

Kad hobi dizajnira prostor...

Inspirisani različitim afinitetima koji se prenose u svakodnevnu zonu boravka – nastaju prostorije za hobije ili odmor. To može da bude soba posvećena videoigricama, stolnom tenisu, stolnom fudbalu, pikadu, a također to može da bude atelje ili npr. mjesto za bilijar.

Mjesto za bilijar je posebno zanimljiva zona, jer je za nju potrebno propratno osvjetljenje, malo veći prostor i bilijar, koji jednostavno daje dozu elegancije i ekstravagancije u enterijeru. Naviknuti da se bilijar igra isključivo u ugostiteljskim objektima, ideja o bilijaru u domu predstavlja pravu dozu adrenalina za ljubitelje ovog sporta. Upravo su takvi i enterijeri u kojima se stolovi za bilijar nalaze: donose dobro raspoloženje u prostor, utječu na cjelokupni utisak doma i predstavljaju zanimljiv i nesvakidašnji „detalj“ prostora.

Uživajte u galeriji!





Uz čitanje ovog članka Enterijer.ba preporučuje sljedeći audio/video