Počasno mjesto u domovima onih koji vole da čitaju zauzimaju knjige i police za knjige. Površina koju police zauzimaju potrebno je da bude što bolje iskorištena kako bi funkcionalna strana bila zadovoljena.

....................................................................................................................

 

Tu nastupaju modularne police za knjige koje vam danas predstavljamo.

Za istinske ljubitelje pisane i štampane riječi

Sa povećanjem digitalizacije književnosti, potreba za prostorom koji služi za odlaganje knjiga se smanjila. Međutim, za istinske ljubitelje pisane i štampane riječi i lijepih, ličnih detalja i dalje su potrebne police.



Uz pomoć modernih i modularnih polica i u malim stanovima se stvara dovoljno velika površina za postavljanje časopisa, novina i knjiga.

Najpraktičniji dizajn

Da se za kućnu biblioteku ne bi žrtvovalo previše prostora, kojeg je danas u modernom dobu sve manje, mnogi dizajneri širom planete svakodnevno smišljaju najpraktičniji dizajn koji se lako prilagođava enterijerima. U tome i jeste tajna modularnih i zanimljivih polica za knjige, koje prvenstveno plijene svojim modernim izgledom. Da u njih stane što više, da izgledaju neobično i da se mogu prilagoditi potrebama i željama onih koji ih koriste.

U današnjoj fotogaleriji predstavljamo nekoliko takvih komada. Mnoge od njih su krajnje jednostavne, te ukoliko se i ne mogu nabaviti na našem tržištu, uvijek mogu poslužiti kao inspiracija za izradu namještaja po mjeri.