0"Ne dešava se ništa naročito uzbudljivo oko moje kuće, ali sam shvatila da će me postavljanje fotografija na blog motivirati da nastavim dalje, kako se ne bih osjećala loše jer sam trenutno vezana za kuću", piše Kim na Desire to Inspire.

...............................................................................................................

Za one koji ne znaju, Kim i Jo (Jedna iz Australije, a druga iz Kanade) pokrenule su blog Desiretoinspire.net prije nekoliko godina i od tada je on u vrhu čitanosti. Što zbog ideja, što zbog tema i tekstova koji inspirišu druge.

"U mojoj kući je novo umjetničko djelo. Moj omiljeni dom prije sedam godina bio je Tomov stan u Hollywoodu. Nakon toga počela sam živjeti sa Jo i pisati ovaj blog. Sa Tomom sam ostala u kontaktu. Dan nakon dodjele Oscara, Tom mi je poslao email. On ima čudan hobi. Šeta se Hollywoodom i fotografiše luckaste ljude. U prilogu njegovog emaila bila je fotografija u velikoj rezoluciji, koju sam isprintala i uokvirila je za svoj stan. Odlično! (Hvala još jednom, Tom!).

G. Mačak sada visi u mojoj kupaonici." - piše Kim.


1

2

 

"Jučer sam preuređivala police u svojoj kuhinji. To je bio moj uspješan način izbjegavanja obaveza sortiranja i izmirivanja računa. Želim posvetiti više vremena dekorisanju ovih polica i stvoriti različite vrste vinjeta, jer je to jedini pristojan izložbeni prostor u kući. Trenutno je to mješavina starinskih nehrđajućih lončića za čaj, mog omiljenog čajnika i neke keramike iz zapadne Njemačke i Japana. Tu je i nekoliko danskih svijećnjaka i moj Tivoli radio." - objašnjava Kim.

 

6

 

"U petak sam otišla u Ikea – u kako bih pronašla okvir za Tomovu fotografiju. Željela sam tanki crni okvir, ali na moj užas, nigdje ga nisam mogla pronaći pa sam kupila srebreni. Slučajno sam uočila ovaj odlični prekrivač za stolicu. Mislim da je neodoljiv – kao mali jorgan za moju stolicu, ali nažalost dolazi samo u bež boji (a ja bih radije sivu).

Znala sam da će je mačka prisvojiti!"

 

7

Izvor