Brižljivo biranje dekoracije za dom govori mnogo o vlasnicima stana. Pomažemo vam da saznate gdje naći različite, a opet kompatibilne dekorativne elemente.

.......................................................................................

Harmoniju detalja u jednom enterijeru moguće je postići kvalitetnim izborom dekorativnih proizvoda. Ponuda na našem tržištu vremenom biva sve raznovrsnija, a među kompanijama koje vrijedi izdvojiti je bijeljinski Dekor Centar.

Enterijer oslobođen kiča, a istovremeno dovoljno ugodan i za oko i za dodir, postiže se pažljivim biranjem materijala koji se u njega unose. Kao afirmisan prodajni salon, Dekor Centar kontinuirano gradi bazu zadovoljnih kupaca, koji se rado vraćaju u Centar, gdje, uz kupovinu, dobijaju i stručne savjete kvalifikovanog osoblja.

Prodajni saloni u Bijeljini i Tuzli nude sve za oplemenjivanje stana - gipsane ugaone i zidne lajsne, plafonjere, lampe i rasvjetni asortiman prestižnih svjetskih kuća, ekskluzivne tapete poznatog brenda "Living Walls", stikere za zid, zavjese i draperije, mebl štof, garnišne, pozamanteriju i još mnogo detalja, neophodnih pri opremanju urbanog i stilskog doma.

Uz velik i kvalitetan izbor elemenata, balans između savršeno dekorisanog enterijera i sasvim ličnog doživljaja doma postiže se vrlo lako. Informacije o proizvodima moguće je dobiti upitom na adresu elektronske pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dio ponude Dekor Centra trenutno se nalazi u sarajevskoj Bela Vida galeriji, u okviru postavke "Kad priroda oblikuje dom".

U nastavku uživajte u fotogaleriji dijela asortimana Dekor Centra.

Fotografije korištene kao ilustracije ideja u ovom članku vlasništvo su njihovih uvaženih vlasnika.

Fotografije preuzete sa sajta www.dekorcentar.com