Ukoliko ste oduvijek željeli postati vlasnikom kuće u prirodi, a da pri tome imate mogućnost povrata investicije, evo jedinstvene prilike za vas.

naslovna

Stanpromet.ba agencija za nekretnine objavila je prodaju luksuznih vila/apartmana i planinskih kuća/bungalova u ograničenom broju.

Luksuzno uređeni apartmani vrhunskog su kvaliteta gradnje u sklopu prvog i jedinog "all inclusive centra u BiH". Kupite nekretninu i postanite vlasnik na vrhunskoj lokaciji sa svim sadržajima koji se nalaze u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići.

Skriveni crnogoričnom šumom i voćnjacima

Na bajkovitoj lokaciji u sklopu ekskluzivnog Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići izgrađeni su jedinstveni apartmani u BiH koji su okruženi i skriveni crnogoričnom šumom i voćnjacima. U prodaji je osam većih luksuznih vila/apartmana i šest manjih luksuzno uređenih planinskih kućica/bungalova vrhunskog kvaliteta.

ajdinovici1

ajdinovici2

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo - Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području općine Olovo.

Osim veleljepnih vila/apartmana i šest planinskih kućica/bungalova, u njihovom sklopu nalaze se i sportski tereni s opremom (fudbalski, košarkaški, teniski i odbojkaški teren), staze za šetnju, trčanje i biciklizam, otvoreni bazeni (ležaljke i peškiri), salon za zabavu (bilijar, pikado, stolni nogomet), dječija igraonica zatvorenog i otvorenog tipa, ski staza i dječiji ski lift, spa centar (zatvoreni bazen, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople ležaljke) te fitness centar i parking.

Također, u planu je stavljanje u funkciju i još nekoliko dodatnih sadržaja koji su trenutno su u fazi realizacije.

Povrat uloženih sredstava

Izuzetno je važno naglasiti i to da upravo kupovinom jedne od nekretnina imate mogućnost brzog povrata uloženih sredstava, jer budući vlasnici imaju mogućnost kratkoročnog najma kroz infrastrukturu kompleksa. Budući vlasnici apartmana imaju pogodnosti neometanog i neograničenog korištenja svih sadržaja u ljetnom i zimskom periodu.

ajdinovici3

ajdinovici4

Planininska kućica/bungalov se sastoji od prizemlja sa dnevnom sobom, kuhinjom i kupatilom, sprata sa jednom sobom i balkonom. Tlocrtna površina iznosi 20m2, a ukupna 35m2 sa pripadajućim zemljištem površina od 60m2 do 94m2. Površina većih apartmana/vila iznosi čak bruto 156m2, a neto 111 metara kvadratnih, sa pripadajućim parcelama od 261m2 do 501m2 i sastoje se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, degažmana sa dvije spavaće sobe i dva kupatila, terasa natkrivena sa pripadajućim baštama i parking mjestima.

ajdinovici5

ajdinovici6

Budući da su smješteni na nadmorskoj visini od 950 metara u borovoj šumi i uređenoj prirodi, ovi apartmani nude savršen odmor i ljeti i zimi, te su idealni za sve one koji obožavaju mir i tišinu.

Ono što dodatno doprinosi atraktivnosti ovih apartmana jeste izrazito kvalitetna gradnja, kao i moderni materijali završne obrade.

Svaki apartman/vila posjeduje urbanističku dozvolu, građevinsku dozvolu, upotrebnu dozvolu, priključak struje i vode, grijanje podno na pelet, videonadzor, wi-fi, digitalnu TV, poseban ulaz, parking mjesto i terasu s pogledom na Centar Ajdinovići.

Nekretnine se prodaju opremljene kao na fotografijama.

Za više informacija 

Cijena apartmana/vile iznosi 295.000KM.
Cijena planinske kućice/bungalova iznosi 150.000KM.

Prezentacija 360 Planinska kuća/Bungalov

Prezentacija 360 Apartman/Vila

Svi koji su zainteresirani mogu kontaktirati Agenciju Stanpromet.ba za obilazak pozivom na broj telefona 062/830 830, slanjem e-maila na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..