Uz dašak svježeg zraka i zdravu dozu optimizma, Behr Paint je proglasio svoju boju godine 2022 kao Breezeway. Nijansa je "inspirisana ljepotom zemlje i oponaša prirodno morsko staklo pronađeno na obali slanih plaža", pojasnili su iz kompanije.

behr1

Opisan kao miran, srebrnozeleni ton sa hladnim podtonom, Breezeway je "pristupačna, ali primjetna boja". U Behr-u se nadaju da će nas ova nijansa uvesti u novu godinu ne samo izazivanjem "osjećaja hladnoće i mira", već i "predstavljanjem želje za napretkom i otkrivanjem novootkrivenih strasti". Kao pravi prijelazni ton, Breezeway je dio Behrove šire palete trendova boja 2022., pune nijansi koje će vas "voditi s jednog mjesta na drugo."

behr2

"Nova godina donosi priliku da se prigrli osjećaj obnove i da se slijede neiskorištene strasti", kaže Erika Woelfel, potpredsjednica za boje i kreativne usluge u kompaniji Behr Paint. “Bilo da se radi o vezivanju naših planinarskih čizama ili korištenju vrtlarskog alata, Breezeway nas nadahnjuje da u potpunosti prihvatimo hobije ili avanture, bliske i daleke, koje nas uzbuđuju. Radujemo se boji koja pozdravlja osjećaj obnove i iscjeljivanja. ”

behr3

Osim najave da će nas Breezeway uvesti u 2022, Behr također lansira svoju „najnapredniju boju u istoriji kompanije“, Behr Dynasty ™. Linija „je proizvod četiri u jednom koji nudi majstorima koji rade sami, molerima i profesionalcima u dizajnu, jedinstven proizvod koji pruža lijepe i trajne rezultate. To je boja koja otklanja mrlje, otporna je na ogrebotine, brzo se suši i prekriva sve u jednom sloju”, objavila je kompanija.

behr4

"Dinastija Behr rezultat je našeg neumornog nastojanja da poboljšamo molersko iskustvo, pružajući našoj najnaprednijoj boji ikada bogatu Behr nijansu", rekla je Jodi Allen, direktorica marketinga u kompaniji Behr Paint. "Uvjereni smo da će ova nova formula pružiti sve što je potrebno molerima, dizajnerima i majstorima." 

Ako tražite inspiraciju kako upariti Breezeway, brend je otkrio svoju punu paletu predloženih nijansi koja prati ovu mirnu nijansu. Paleta boja trendova za 2022. uključuje bezvremenu Whisper White, odvažnu terakota crvenu boju koja se zove Perfect Penny, i osamnaest drugih umirujućih boja koje će nas „nadahnuti da u novu godinu uđemo s nadom, a da i dalje dominiramo kao vrhunsko sigurno utočište i oaza. ”