Iznad Sarajeva nalazi se kupola koja je idealna za sve one koji žele odsjesti u malo drugačijem smještaju te uživati u fenomenalnom pogledu na grad.

cupolo

Cupola glamping dome nalazi se na Bistriku. Ima popločani dio dvorišta, vrt i parking. Osim toga, tu je i jaccuzzi, koji će vam pružiti potpuni ugođaj.

Ova kupola otvorena je prošle godine. U međuvremenu je postala jedna od najinteresantnijih turističkih atrakcija i ima odlične recenzije. Sjajna je opcija ukoliko s voljenom osobom želite proslaviti godišnjicu, zabaviti se s prijateljima ili nakratko pobjeći od užurbane svakodnevnice.

"Mjesto je nevjerojatno. Šarmantna svjetla u noći i najbolji pogled ujutro. Parkiralište je udaljeno nekoliko koraka od sobe. Stari grad je na pješačkoj udaljenosti. Nije mi trebao auto. Bilo je to dobro iskustvo i stvorilo nezaboravna sjećanja", naveo je jedan posjetitelj.

"Lokacija je odlična, veoma blizu Baščaršije i većine ostalih atrakcija. Velika je prednost i što ima privatan parking. Pogled na grad je izuzetan, krevet je velik i udoban", također je jedan od komentara.

Ovakve kupole su u proteklih nekoliko godina postale hit širom svijeta pa je tako i ovaj trend stigao i u Bosnu i Hercegovinu. Kupole je također moguće rezervisati na Japodskim otocima.

cupolo1

cupolo2

cupolo2

cupolo3

cupolo4

cupolo5

cupolo6

cupolo7

cupolo8

cupolo9

cupolo10

cupolo11