Natasha Hopkins iz Velike Britanije započela je preuređivanje svog kupatila prije karantina, a sada je podijelila impresivne fotografije prije i poslije uređenja svog jedinstvenog kupatila.

Zahvaljujući svojoj kreativnosti, Natasha je svoje nekada beživotno kupatilo sada uredila uz pomoć starinskih predmeta koje je prenamijenila - poput šivaće mašine Singer, koja je sada postala baza za umivaonik.

Pod u kupatilu uredila je koristeći 25.000 novčića vrijednih 250 funti. Skupljala ih je sedam dana, a pomogli su joj i porodica i prijatelji. Njena objava je brzo prikupila stotine lajkova i komentara, a mnogi su Natashi savjetovali da se razmisli o karijeri dizajnerice enterijera.

Natasha je objasnila da je projekt započela bojenjem zidova u zelenu boju. Zatim je koristila uglavnom bakrene kovanice različitih valuta koje je lijepila na prethodno postavljene drvene daske kako bi oblikovala jedinstven i privlačan pod.

Pod je na kraju Natashu izašao oko 3.364 kune. Natasha je također otkrila kako je jedan zid maknula kako bi kupatilo bilo veće te da je kupatilo opremila predmetima koji unose dašak industrijskog šika.

Podnožje 'singerice' iskoristila je kao bazu za bijeli umivaonik, a drvene ljestve pretvorila je u zidne police. Natasha je iskoristila i stari lavor od lima od kojeg je napravila zidnu policu za svoje toaletne potrepštine.

- Još jedan projekt karantina je završen, nakon što je započeo nekoliko mjeseci prije karantina, ali nikada nisam pronašla vremena završiti ga - napisala je u opisu objave Natasha.

Njezin stil ukrašavanja svidio se mnogima. Mnogi su priznali kako ih je očarala njeno neobično i elegantno kupatilo, piše Daily Mail.