U kombinaciji zanimljivih materijala i modernog dizajnerskog izraza pronalaze se savršeni komadi za dnevnu sobu ili bilo koji drugi dio doma. Upravo je takva Morea sjedeća garnitura – jednostavna i udobna.

..................................................................................





 

Dizajn i kvalitet

Izrađena u kombinaciji eko kože i tekstila, ova garnitura za dnevni boravak oplemenjuje prostor uz pomoć svoja dva segmenta, ugaonog dijela i taburea. Nalazi se u izložbenom salonu Bela Vida galerije kao dio postavke „Pupoljak japanske trešnje“, te su njene jednostavne linije i smiren volumen razlog zašto odgovara istočnjačkom, japanskom stilu.

Garnitura omogućava kombinovanje ugaonog sa pojedinačnim elementima sa obje strane, po potrebi i zahtjevu klijenta. Elegantni tonovi i jastuci u kontrastnoj nijansi omogućavaju izuzetno lako prilagođavanje garniture enterijeru u kome vladaju pastelni ili izražajniji tonovi.

Svojim dizajnom, udobnošću i kvalitetom, garnitura lako stvara estetsko i funkcionalno zadovoljstvo u prostoru dnevnog boravka. Može se kupiti po cijeni od 2300 KM.




Gdje se može pronaći?

Garnitura se može pronaći i poručiti u Bela Vida galeriji u Importanne Centru u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne 7-7A ili u Morea prodajnom centru u Kiseljaku, adresa Draževići bb. Sve informacije o proizvodu mogu se dobiti i putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona +387 33 26 46 60.