Stilski uređena kupatila sa renomiranim stilskim namještajem i sanitarijama, funkcionalnošću i dizajnom predstavljaju vodeće svjetske trendove u enterijeru. Kupatila koja podsjećaju na ona viđana u svjetskim katalozima sada su dostupna svima nama – na jednom mjestu.

..................................................................................






Primamljivo i stilizovano kupatilo više ne mora da bude samo stvar maštanja. Najpoznatiji svjetski proizvođači opreme i sanitarija za kupatilo nalaze se na jednom mjestu – u prodajnom salonu Bagno.

 

Mjesto za opuštanje

Osim što je dobra investicija, stilsko kupatilo je i savršeno mjesto za opuštanje. Nakon velikih, sterilno-modernih kupatila na scenu se ponovo vraća dah starih vremena, stilski prilagođenih kada i ormarića.

Upravo takvo kompletno uređeno kupatilo dostupno je u Bela Vida Galeriji, kao dio postavke ”Supersize that, please”.


Ogledalo sa neobičnim ramom, kada sa stilskim nogarama ili ormarić u nevjerovatno primamljivoj sjajnosrebrnoj nijansi samo su dio asortimana Bagno kupatila: Porcelanosa, Villeroy&Boch, Catalano, Dornbracht i drugi.

Kvalitet, original i specijalizovani dizajn dostupni su u cijelom regionu.

Atmosfera avangarde i modernog u kupatilu uz nesvakidašnji dizajn učinit će da ova zona doma bude omiljena. Poboljšana i unaprijeđena kultura opremanja enterijera kupatila, inspiracija je za svako renoviranje ili uređenje.


Gdje se može nabaviti?

Bagno kupatilo i propratni detalji dostupni su u Bela Vida Galeriji, Importanne Centar, Zmaja od Bosne 7-7A; www.belavida.ba. Također, sve informacije o proizvodima mogu se dobiti i preko zvaničnog sajta Bagna.