Jedinstveni Hazarton rimski kanabe karakterističan je po tome što se u njemu spajaju tradicija i kvalitet, praćeni stilom i elegancijom. Tako je nastao jedan od omiljenih proizvoda ove kompanije koji se rafinirano uklapa u specifične ambijente i posebne enterijere.

..................................................................................




 

Kanabe – odraz stilskog šika

Kanabe je izrađen sa posebnom ljubavlju ka detaljima i sa dovoljno stila da ne izgleda „starinski“ već uklopivo u dom, a opet sa posebnim šarmom prošlosti.

Izrađen od bijele kože i najkvalitetnijeg drveta, kanabe je fascinantan dokaz neprolaznosti stila i kvaliteta koji živi godinama, te se kao takav može očuvati generacijama. Idealan je za sve domove u kojima se cijeni bosanska tradicija izrade stilskog namještaja, za koji kompanija Hazarton posjeduje zvanični patent.

Atraktivan i upečatljiv, u enterijeru u kojem se nađe stvara jedinstvenu atmosferu, te se lako može kombinovati sa tradicionalnim ili modernim stilovima u kojima se susreću najrazličitiji stilovi. Primjer za to je njegovo prisustvo u aprilskoj postavci Bela Vida galerije „Supersize that, please“, gdje je svoje mjesto našao u moderno-viktorijanskom ambijentu sa trendovski predimenzioniranim komadima namještaja.





Cijena i gdje se može kupiti

Kanabe Hazarton iz kolekcije nazvane Narcis može se kupiti u Bela Vida galeriji po cijeni od 2.500 KM, a osim bijele boje, dostupne su i ostale nijanse stilskog štofa.

Sve informacije mogu se dobiti i putem zvaničnog sajta kompanije Hazarton www.hazarton.ba, kao i u samoj Bela Vida galeriji, Zmaja od Bosne 7-7A u Sarajevu – www.belavida.ba