Stolica kao izazov za svakog dizajnera, potrebno je da na prvom mjestu zadovolji najrazličitije ukuse i potrebe onih koji je koriste. Dizajn koji se do sada mogao vidjeti samo u svjetskim magazinima i časopisima sada je dostupan svakom kupcu domaćeg tržišta, kroz širok asortiman uvoznika i distributera – kompanije FEF Export Import.

..................................................................................



 

Razigrani modeli za svaki enterijer

Mnoštvo oblika i varijacija, precizna izrada, snažno učešće savremene tehnologije te moderni materijali i tonovi učinili su da stolice koje se nalaze u najnovijoj ponudi kompanije FEF postanu privlačne za svaki enterijer.

Razigrani modeli, izrađeni po uzoru na poznate arhetipove dizajnerskih stolica sa sredine prošlog vijeka, spajaju i mire klasiku sa apsolutnim modernizmom današnjice. Novi koncepti stolica prikazani su na sajmu Interio u Sarajevu, a sada se u okviru postavke „Veni, Vidi, Viking“ nalaze u ekskluzivnom prostoru u Bela Vida galeriji (www.belavida.ba).

Dizajn koji oduševljava i čini atmosferu doma izuzetno elegantnom, glamuroznom i posebnom u suštini označava kombinaciju estetike i udobnosti, providnosti materijala i mekoće, kao i sjedinjenje minimalizma i klasičnih formi.

Bilo da se kombinuje jedna linija za jedan trpezarijski prostor ili više komada iz različitih kolekcija – efekti su više nego odlični. Vrijednost dobijena za novac i više je od očekivanog.






Senzualne linije i atraktivni oblici

Materijali od kojih je izrađena ova ekskluzivna kolekcija stolica kreću se od čvrste i snažne kombinacije plastičnih: poliuretana i providnog polikarbonata, potom hromiranog čelika, staklenih vlakana ojačanih poliamidom, a sve to u želji da se njihove forme savršeno sjedine sa ljudskom anatomijom.

Neočekivan nivo ljepote u prostoru sa jednostavnim kombinacijama tonova: bijela, crna i providnih varijanti utječu na lako prilagođavanje ostatku enterijera. Kako za privatni tako i za javni prostor, stolice lako nalaze put do rafiniranih ambijenata i oslikavaju prisustvo stila i osjećaja za kvalitet i lijepo.

Cijene se kreću u rasponu od 84,30 do 280,80 KM, a sve informacije o pojedinačnim proizvodima mogu se dobiti na upit.






Gdje se mogu nabaviti?

Inovacija na našem tržištu koja ide u korak sa aktuelnim svjetskim trendovima – FEF ekskluzivna linija stolica može se kupiti u Bela Vida galeriji u Importanne Centru u Sarajevu, Zmaja od Bosne 7-7A. Sve informacije mogu se dobiti na lični upit u Galeriji, putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i na broj telefona +387(0)33 26 46 60.

Također, stolice su dostupne i u prodajnom salonu kompanije FEF, ulica Azize Šaćirbegović 24, +387(0)33 65 78 92.


Nagradna igra

Na našoj facebook fun stranici u toku je nagradna igra kompanije FEF u saradnji sa Enterijer.ba magazinom i Bela Vida Galerijom.

Posjetite našu facebook stranicu, učestvujte u nagradnoj igri i osvojite jednu od stolica kompanije FEF po vašem izboru.