Elegancija, prefinjenost i ljepota cvijeta kamelije inspiracija su, a i naziv, impresivnog trpezarijskog seta kojeg sačinjavaju stol, šest stolica i dvije polufotelje.

..................................................................................








Ova Hazartonova kolekcija stilskog namještaja kombinacija je nježnih tonova kapućina i klasičnih linija.


 

Kamelija – odabir sa stilom

Izuzetno zanimljive duple nogare i rezbarija u lučnim dijelovima stola samo su neki od detalja koji set Kameliju čine neprolaznim komadom namještaja. Izložen u okviru Bela Vida postavke „Supersize that, please“ sa konstrukcijom, tapeciranim sjedištima i visokim kvalitetom krajnje izrade idealan je za odvažne enterijere i ljubitelje klasike i provjerenog.

Ručna izrada i dugogodišnja tradicija koja karakteriše kompaniju Hazarton odlična su osnova za odabir namještaja označenog suptilnom klasičnom formom i snažnim estetskim utiskom koji ostavlja u enterijeru.

Izuzetno lagano kombinovanje Kamelije sa ostatkom enterijera znači da je njena neprolaznost savršena osnova za jednostavne izmjene ostatka ambijenta.

Promjene donose osvježenje, a Kamelija odolijeva zubu vremena i može da uljepšava prostor godinama.


Gdje se može nabaviti?

Trpezarijski set iz kolekcije Kamelija može se kupiti u Bela Vida galeriji, Zmaja od Bosne 7-7A u Sarajevu – www.belavida.ba.

Sve informacije mogu se dobiti i putem zvaničnog sajta kompanije Hazarton.