U širokom asortimanu Bagno opreme za kupatila poseban akcenat stavljen je na segment tuš kabina. Između nekoliko vrhunskih proizvođača predstavljamo jedinstvene Hafro tuš kabine, vrhunskog kvaliteta.

.................................................................................

 

 

 

Bagno u svojoj ponudi opreme za kupatila, a u domenu luksuznog tuširanja preporučuje četiri proizvođača: Hafro, Inda, Jacuzzi i Panel Dus.


Novi doživljaj tuširanja

Sa novom, multifunkcionalnom tuš-jedinicom italijanski proizvođač Hafro u jednom elementu sjedinjuje funkcionalnost i luksuz i potpuno mijenja doživljaj tuširanja.

Futuristički uređaj – tuš kabina Bristol Box 1 posjeduje niz funkcija: sigurnosne kristalne panele, termostatički uređaj, tri hidromasažne funkcije i „efekat kiše“ osjećaj koji se ostvaruje kroz funkcije ručne baterije.

Umirujući i opuštajući efekti tuširanja u savršeno dizajniranom prostoru od 120 x 70 cm mogu da ožive ritual jutarnjeg osvježenja ili da revitalizuju organizam pred spavanje. Ultramoderan dizajn odlično se uklapa u svako kupatilo, a pored primjerka izloženog u Bela Vida galeriji u Bagno ponudi je još nekoliko dimenzija Bristol Box tuš kabine.





Gdje se može kupiti?

Ukombinovana u tonovima lavande, Hafro tuš kabina dio je junske postavke „Lavanda Provanse“ i može se poručiti direktno u Bela Vida galeriji po cijeni od 2974,50 KM. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona +387 (0) 33 26 46 60 ili na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Također, sav asortiman Bagno svijeta kupatila može se pronaći u prodajnim centrima u Sarajevu i Banjoj Luci. Sve informacije: www.bagno.ba