Sve samo ne obična – garnitura Romansa potpuno mijenja sistem vrijednosti u izboru sofa i namještaja za dnevnu sobu. Otmjena, luksuzna a opet savršeno udobna za svakodnevnu upotrebu, garnitura oduševljava dizajnom i jedinstvenim stilom.

..................................................................................






Garnituru „Romansa“, čiji je proizvođač kompanija Tahirović iz Novog Pazara, u okviru nove Bela Vida postavke „Lavanda Provanse“ predstavlja Domavija, kao uvoznik ovog kvalitetnog namještaja za bosanskohercegovačko tržište.

 

Namještaj za uživanje

Sa svojim oblim dizajnom i krem-bijelim tonovima, estetika garniture je stvar koja se podrazumijeva. Materijali sa prirodnom strukturom, kao i istaknuti detalji u vidu jastučića različitih veličina i oblika, ovom komadu namještaja daju utisak udobnosti i podatnosti.

S obzirom na praktični sistem na rasklapanje koji posjeduje, trosjed i dvosjed nisu samo vizuelno savršena kreacija, već zalaze i u zonu prijeko potrebne praktičnosti. Dimenzije rasklopa trosjeda iznose 195x140cm, što je pored odlične izrade samo još jedan dokaz udobnosti.


Osvježena modernim, ali prepoznatljivim vintage detaljima cvjetnog i prugastog dezena, garnitura, baš kao što joj i samo ime nagovještava, može se svesti pod romantični, francuski stil. Upravo zbog svoje specifičnosti, Romansa ne odgovara svakom enterijeru – ona zahtijeva naklonjenost ka bajkovitoj atmosferi, ušuškanosti i prefinjenom ambijentu.





Gdje se može nabaviti?

Garnitura se može pronaći u samoj Bela Vida galeriji u Importanne Centru, ulica Zmaja od Bosne 7-7A. Sve informacije mogu se dobiti i preko oficijelnog sajta www.belavida.ba i broja telefona +387(0)33 26 46 60. Ili u Domavija prodajnim salonima Bačići i Ilidža. Sve informacije dostupne na sajtu www.domavija.ba.