Za svako čulo ponešto, a za dom mnogo toga, moći će pronaći posjetioci posljednje pred-promocije Bela Vida galerije na kojoj će biti izložena postavka 'Mraz na prozoru, jer život je lijep'.

..................................................................................





Pred-promocija će se održati 20. januara u holu Importanne Centra u Sarajevu sa početkom u 18.00 sati. Postavka će biti izložena tri dana i posjetiocima će ponuditi stilsku promociju namještaja i pratećih detalja za dom. Okusi probranih delicija i nesvakidašnja prostorna kompozicija i ovaj put garantuju događaj koji će zagolicati pažnju i onih naročito probirljivih.

Asocijacija na mraz koji zimi magično okiva prozorska stakla, kreirajući idiličnu atmosferu u unutrašnjosti doma, bit će utkana u postavku do najsitnijeg detalja. Enterijer u kojem se smjenjuju bijela, srebrna i ljubičasta, uz motive planinske zime i tišine zimske noći, diskretno će dočarati idilu modernog življenja vođenu rukom profesionalaca.

Otvorenje Bela Vida galerije planirano je za 9. februar 2012. godine. Galerija će biti smještena na prizemnom nivou Importanne Centra u Sarajevu. U ovom izložbenom prostoru , realizovanom prema vodećim dizajnerskim trendovima, moći će se doživjeti svi elementi jednog funkcionalnog životnog prostora. Od kuhinje, kupatila, preko dnevne i spavaće sobe, svaki kutak nosit će pečat samostalne prostorne cjeline, ali i predstavljati dio jedne od 12 godišnjih tema, koliko ih je planirano u narednom periodu.  U obilju svjetlosti, galerijski ambijent bit će upotpunjen svim detaljima koji slave življenje vrijedno pojedinca, ali i porodice.