U susret zvaničnom otvorenju Bela Vida Lifestyle Gallery u februaru, u sarajevskom Importanne Centru predstavljena je stilska mini-postavka ‘Mraz na prozoru’. Za tri dana, koliko je bila javno izložena, ova autorska postavka izazvala je odlične kritike posjetilaca, klijenata i zainteresovanih kupaca.

..................................................................................





Posljednja pretpromocija Bela Vida galerije završena je u nedjelju, 22. januara, a posjetioci Importanne Centra imali su priliku da se kroz postavku prošetaju improvizovanim enterijerom bajkovitog „Mraza na prozoru“. Sve ono što asocira na zimu, a enterijere čini toplim i sofisticiranim – našlo se u okviru postavke.

Stručni tim Bela Vida galerije postavkom je sarajevskoj javnosti predstavio Saplast, Domoopremu i Alfemo iz Sarajeva, Isaa kamine iz Jelaha i Kristal iz Viteza.

Do otvaranja Bela Vida galerije – 9. februara, ostalo je još toliko vremena da sve zainteresovane poslovne subjekte i one koji sa nestrpljenjem očekuju jedinstvenu postavku u regionu, podsjetimo da se radi o projektu jedinstvenog vizuelnog identiteta i dinamičnog modela poslovanja.

U susret februaru Bela Vida predstavlja ekskluzivne fotografije sa postavke „Mraz na prozoru“.