Jedinstveni trenuci u kojima se probrani segmenti prošlosti i najbolje iz današnjice susreću, daju nevjerovatne mogućnosti jednom enterijeru da postane raznolik i specifičan. Sa novom „Supersize that, please“ postavkom Bela Vida galerije postignuto je i mnogo više.

..................................................................................

 

 


Ispunjeni kriteriji i onih najprobirljivijih

Održavajući savremenu tendenciju kreiranja prisnog prostora za okupljanje, Bela Vida je uz izbor namještaja, fluidnost formi, duh viktorijanskog te upečatljivim tonovima eksponata i umjetničkim slikama u Galeriji, stvorila atmosferu autentičnog, sofisticiranog i prikazala kako izgleda na prvi pogled spojiti nespojivo.  

Graciozni detalji, inspirativne nijanse, raskošni materijali i sve to upotpunjeno igrom svjetlosti iz velikih lustera i lampi, potpomažu stvaranje fantastičnog sklada elegantnog i udobnog enterijera.


Sjedinjeni stilovi

Vrlo popularni oblici imaju priliku da zažive i da se upoznaju sa domaćim tržištem u potpuno novim kombinacijama, koje naglašavaju individualnost i stvaraju kvalitetno mjesto za provođenje vremena.

Vizuelnom koncepcijom i željom da se prikaže najnoviji trend predimenzioniranih komada namještaja u enterijeru, Bela Vida galerija je sa svojim kreativnim timom dokazala da je spremna da odgovori na izazove brzih promjena te da stvori željenu atmosferu početne vizije.