Nježnoroza boja u kombinaciji sa mocca nijansama savršena je tema za mirnu, ugodnu kuhinju u kojoj vlada minimalizam i koja odiše stilom. Dodir laganih tonova i skladne teksture stvaraju magiju u kuhinji koja nosi naziv „Pupoljak japanske trešnje“.

.................................................................................




 

Kuhinja za svakodnevne uslove

Interesantno rješenje Domavija kuhinje koju je specijalno za Bela Vida postavku „Pupoljak japanske trešnje“ dizajnirala arhitektica Amra Jeleč–Hadžiosmanović mješavina je modernih linija i jednostavnih elemenata.

Izrađena od iverala, cjelina je kombinacija kuhinjske radne ploče, dijela za trpezarijsko sjedenje za četiri osobe i zidnih kabineta. Zidni ormarići se otvaraju uz pomoć dodira (touch mehanizam), dok su ispod radne ploče predviđene ladice sa sistemom na izvlačenje.

U Bela Vida galeriji uz kuhinju je predviđena Gorenje radna ploča, sudoper, sifon i stolice izrađene u kombinaciji eko kože i inoxa. Cijena same kuhinje u Galeriji iznosi 2.825,00 KM dok se uz plaćanje gotovinom ostvaruje popust od 20% i cijena tada iznosi 2.260,00 KM. U cijenu nisu uračunati dodatni dijelovi (ploča, sudoper, sifon i stolice).





Ugodni minimalizam

Pri izboru kuhinje posebno treba obratiti pažnju na njen dizajn. U mnogim časopisima viđaju se kuhinje koje su ultramoderne i izgledaju veoma ubjedljivo. Međutim, postavlja se pitanje: može li se u njima zaista boraviti?

Doza minimalizma prisutna u ovoj Domavija kuhinji je tek tolika da naglasi stil koji je karakterističan za Istok – mirne linije, svedeni oblici i odsustvo bilo kakvih kitnjastih detalja. Kuhinja koja može da isprati svaki uzbudljiv porodični dan i da bude oaza u kojoj se rado boravi i kuha, treba da odiše sinhronizacijom i udobnošću. Domavija kuhinja posjeduje i više od toga.





Gdje se može kupiti?

Kuhinja se može poručiti u samoj Bela Vida galeriji u Importanne Centru, ulica Zmaja od Bosne. Sve informacije mogu se dobiti i preko oficijelnog sajta www.belavida.ba i broja telefona +387(0)33 26 46 60. Ili u Domavija prodajnim salonima Bačići i Ilidža. Sve informacije dostupne na sajtu www.domavija.ba.